Dagens horoskop 30 September 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Nu kan du plötsligt se en strimma av ljus och hopp tränga sig fram, sedan spelar det ingen roll hur mörkt allt har sett ut tidigare. Allt som du deltar i idag verkar överträffa dina vildaste förväntningar. Det finns ingen anledning att ifrågasätta någonting, inte ens det du inte förstår.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
I ekonomiskt hänseende blir det nödvändigt med viss återhållsamhet. Vill du inte försätta dig i knipa måste du vara noga med vad du ger ut pengar på. Påtvingad sparsamhet är inte din melodi. Att hålla igen frivilligt har du däremot ingenting emot.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du får mer tid till ditt privata förfogande än annars. Och det passar ju bra. Du behöver se om din hälsa. Äta sunt, vila och motionera. All form av stress ska du undvika. Slösa med omtanke om dig själv och du ska se att du inom kort är pigg som en nötkärna.
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
En toppendag! Du får ut exakt vad du vill av tillvaron. Det tycks även finnas antydan till en romans i faggorna. Men den biten är kanske inte så fri från komplikationer som du skulle önska. Du får väl se tiden an. Vem vet, det kan lösa sig på ett oväntat sätt!
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
Det här är en utmärkt dag för speciellt vänskapsrelationer och hobbies av olika slag. Det är också gynnsamt att ta initiativ till nya kontakter. Som singel kan det även hända att du träffar någon som du inleder ett mycket långvarigt förhållande med.
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
En spirande romans fyller dig med både glädje och bävan. Väljer du att ge efter för känslorna är det många andra som drabbas också. Och detta är du alltför medveten om. Det finns dock bara en person som du kan ta ansvar för. Och det är dig själv!
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Spelar det någon roll om du tar åt dig äran för någonting som ändå ingen annan gjort anspråk på. Har du tänkt på att ibland är den svåraste lösningenen inte den enda. Men innan du försvarar dig mot andras kritik behöver du freda ditt eget samvete.
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Relationen mellan dig och en god vän blir frostig. Ett tanklöst yttrande från din sida har gjort att den här situationen uppstått. Du är dock ovetande om på vilket sätt du har sårat. Men av den här personens attityd förstår du att något är fel. Ställ en rak fråga!
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Idag är det bäst om du bara talar om du har någonting verkligt viktigt att säga, annars är det bäst att du förhåller dig tyst. Ju mer du pratar desto lättare kommer du att hamna i den situationen att du får dina egna ord kastade tillbaka i ansiktet på dig.
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
Din kärlek kan hjälpa dig med några tankar. Kanske kan ni också fundera ut en lösning på bråket mellan dig och dina arbetskamrater.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Du borde veta att om du inte ber om något så lär du inte heller få det. Det finns stora chanser att du kommer att kunna dra fördel av dina unika talanger och du skulle vara dum om du inte tog chansen och gjorde det. Det ser faktiskt ut som om du har en riktigt lysande idé.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Du har ett mycket delikat och spännande val att göra, när det handlar om de olika valmöjligheter som presenterats för dig. Vilket är viktigast för dig? Att göra bra ifrån dig och ha ett gott samvete eller att vara populär och omtyckt? Det är du som väljer!
 
 
Vilket horoskop är du ? tycker du det stämmer in med din dag? :)
Dagens horoskop | |
#1 - - Michelle:

Älskar Horoskop! :)

#2 - - kaffehörnan:

De är bra rara du kära söta
Då har jag koll på dig

Upp