Dagens horoskop 27 September 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Den som säger emot dig nu är inte populär. Och det låter du minsann var och en veta om också. Du har vissa planer på gång som du vill genomföra till varje pris och också inom en viss tid. Kan du hejda dig en aning blir det lättare art få andra med dig.
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Var inte rädd för att fråga om någonting som du inte trodde var möjligt igår. Det finns stora möjligheter för dig att vinna gehör för dina åsikter och dina idéer, om du bara vet hur du ska lägga fram din sak. Idag står stjärnorna på din sida och hjälper dig med detta.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Här lyser flitens lampa. Och får du bara arbeta på dina egna villkor får du mycket uträttat. Du visar prov på en flit och uthållighet som saknar motstycke. Det övergripande ansvaret för det du är involverad i ska du dock helst överlåta till andra.
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Tiden är gynnsam om du vill knyta nya kontakter eller på annat sätt vidga dina vyer. I ett sammanhang där du minst anar det springer du på en gammal bekant. Återseendet blir kärt och det blir upptakten till många trevliga pratstunder framöver.
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
Partnerrelationer är gynnade. Om du har en partner råder det ovanligt fin stämning mellan er. Är du singel finns det förutsättningar för att möta någon som får en mycket speciell betydelse för dig. Men självklart hänger det på om du är intresserad eller ej.
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 

Det är delade meningar inom familjen om hur mycket en speciell sak får kosta. Det ser ut att bli ett oändligt kompromissande hit och dit. Det här kan gå vem som helst på nerverna! Vänta med de här förhandlingarna till en gynnsammare tidpunkt.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
Du har gynnsamma planetinfluenser och lyckas med det mesta. Utnyttja det! Men se till att du disciplinerar dig. I annat fall kanske du frestas att ägna dig åt alltför många saker samtidigt. Och då blir det intet av allting. Risken är dock minimal att det blir så.

 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
För att lösa ett problem du står inför krävs att du använder dig av ett annorlunda tillvägagångssätt. Även om detta är emot din natur är det just nu lämpligt att du ger avkall på ditt ego och försöker kompromissa istället.
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
I ett visst sammanhang möts du av motstånd på ett oväntat sätt. Det blir en tuff match om du ska vinna gehör för dina idéer. Men innan kampen börjar är det kanske klokt att syna grunden för dina egna ställningstaganden först.
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
Det finns personer i din närhet som irriterar dig. Du blir inte klok på vad det är för spel som spelas. Följaktligen kan du inte bestämma dig för vilka spelregler du själv ska tillämpa heller. Varför inte starta med att tala om vad det är som du förväntar dig!
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Tack vare en kollega klarar du snabbt av ett arbete som annars skulle ha dragit ut på tiden. Nu får du tid över till annat som du är road av, dina fritidsintressen, träffa vänner och liknande. Att sitta inomhus uppskattar du definitivt inte.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Du får inte försöka styra din kärlek i precis allt för då blir det en rejäl konflikt. Låt din partner bestämma själv och lägg dig inte i allt som händer.
Dagens horoskop | |
#1 - - Hanna:

Ja lite det var svårt att förstå hela idag hahahaha :D stämmer ditt då?

#2 - - mathilda:

sv: tack så mycket!! :)

#3 - - Julia T:

åh, vilket bra tema du har på din blogg! :D söker du lite träningsmoitvation eller matinspiration? titta gärna in på min blogg :)

#4 - - Sara - Mamma till Nova&Levin:

Ha en fin dag.

#5 - - Emmy:

Nyttigt med detta horoskop också...

sv;
Jaa, älskar när det gör det, man känner liksom att saker fungerar bra då :D

#6 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Nej idag stämde inte horoskopet.

Upp