Vill du gå ner i vikt?

Hej! 
 
Har haft en jobbig dag idag med, ju mer der närmar sig vintertid ju mer har jag att göra på jobbet och ju tröttare blir jag, hahaha! Nu svävar jag lite på moln så kanske dags att släcka ner och försöka lägga mig tidigt, nu är det ju trotts allt bara 2 morgonar kvar att gå upp tidigt innan helg och ett kvällspass så sammanlagt 3 pass kvar! Det känns dock som en evighet då jag vet att jag ska jobba extra länge imon, men det går nog bra ;) 
 
Idag fick jag hem Tarazine och några vitamin tabletter som jag aldrig testat innan på posten. Tydligen ska dom vitamin tabletterna vara bra mot imunförsvaret och jag som har sämst imunförsvar kan ju alltid testa om det funkar. Tarazinet är för att gå ner i vikt, det innehåller bara naturliga ämnen och har funkat väldigt bra och det är till och med rekomenderat enligt läkarna. Jag köpte det för ca en månadsen första gången och det hjälpte faktiskt, sen slutade jag att äta det så bestämde mig för att börja igen nu. Kommer hålla er uppdaterade om hur det går denna gången! 
 
Tarazine är i pulverform och man tar ett kryddmått blandat med någon vätska (helst vatten) på morgonen i samband med frukost, så vill ni gå ner i vikt så tycker jag verkligen ni ska testa detta :). http://ravaja.com/viktminskning/tarazine-3-pack/
 
 
en helt vanlig dag | |
#1 - - Ida ♥:

Sv: jadå! själv? (:

#2 - - Linda [fotoblogg]:

Sv: Vad härligt!

#3 - - Cajsa:

eller hur!? :D jag älskar verkligen att jobba med henne också! hon är så fantastiskt trevlig och underbar! :)

#4 - - Cajsa:

hehe jo..:P
nej nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar jobba med henne i morgon med.. ;-)

#5 - - Ida ♥:

Sv: härligt (:

#6 - - Cajsa:

god natt sötnos! :)

#7 - - Kaffehörnan:

Vad smidigt raring

#8 - - Sara - mamma till Nova&Levin :

Javisst är dom! :)

Upp