Dagens horoskop 9 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Det råder stor turbulens i ditt liv. Du är på kollisionskurs med de flesta. Dock mest med dig själv. Det vore bra om du kunde ligga lågt. Men det är förmodligen ett råd som du ogärna lyssnar till. Å andra sidan kan du ju lära av de erfarenheter du gör nu.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
På de flesta områden är det stiltje. Och det gillar du inte alls. Men om du tror att det ska börja hända saker utan din egen medverkan tar du fel. Du verkar ha drabbats av ett slags handlingsförlamning. Försök komma ur den så ordnar sig resten också.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du utsätts för kritik som du anser vara obefogad. Måhända att den är det, men du skulle framstå som mera sympatisk om du kunde sätta dig in i andras sätt att se. Då skulle det också bli lättare att diskutera sig fram till en lösning som alla kan acceptera.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Ge tack och erkännande till den som förtjänar det. Om du oförtjänt tar hela äran själv när det handlar om en speciell anglägenhet, kan du inte heller förvänta dig att få något stöd eller i framtiden och samarbete kommer trots allt att vara det som gynnar dig bäst.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Just nu känner du dig både misslyckad och värdelös. Var inte ledsen, för denna känsla kommer inte att vara för evigt utan är mycket tillfällig. Om några dagar kommer du att vara tillbaka i ditt gamla jag, full av kraft och tillförsikt.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du har en neutral vecka framför dig. Det händer inte speciellt mycket genom yttre omständigheter. Och själv är du heller inte så angelägen om att ta initiativ i något avseende. Det mesta lunkar på i sin egen takt. Och det kan ju också vara skönt ibland.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Nu är det extra viktigt att göra rätt sak vid rätt tidpunkt. Att veta när du skall börja och när det är dags att sluta. Det är på dig allt hänger nu. Det handlar om att vinna eller försvinna, helt enkelt. Varför inte låta någon annan stå för löftena och... fallgroparna.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
En liten familjetvist är under uppsegling. Men egentligen har du inte med saken att göra. Andra försöker dock dra in dig i det hela. För att undvika obehagligheter borde du faktiskt markera ditt ställningstagande. I det här läget tänker alla bara på sig själva.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Ibland är du bara onödigt envis och då upplevs du som tjurig och omöjlig att samarbeta med. Öppna ögonen annars blir det bråk.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Det pågår ett slags maktkamp mellan dig och en närstående. Men egentligen är det här ingenting nytt. Det har pågått under flera år. Vore det inte lika bra att få det här ur världen en gång för alla? Ta upp saken till diskussion!
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Det du representerar i ett visst sammanhang möts med viss skepsis. Men du ska definitivt inte ta det personligt. När du får chans att klarklara dig ska du se att all misstänksamhet försvinner. Okunnighet skapar som bekant rädslor.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Kom ihåg att i vår trånga värld är chansen att du ska få hur mycket utrymme du vill ganska liten, och den blir mindre och mindre allt eftersom tiden går. Det kan vara möjligt för dig att breda ut dig lite mer, men är det verkligen nödvändigt?
Dagens horoskop | |
#1 - - malin:

verkar stämma för mig ;)

#2 - - Tove ARvidsson:

Super fin blogg, tipsa gärna om du har några tävlingar eller liknande :D

Upp