Dagens horoskop 7 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
För att förbättra dina relationner behöver du vara mer öppen mot vissa personer som du under den senaste tiden varit kall och avståndstagande emot. Ju mer de får se av din medmäskliga sida, desto bättre kommer förhållandet och även både ditt och deras humör att bli.

 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Försök att utestänga alla yttre distraktioner och störningar för att lyssna på din inre röst, som just nu har något viktigt och meningsfullt att säga dig. Till att börja med måste du ta saker och ting mera på allvar och vara öppen för förändringar.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Ett intermezzo på ditt arbete får dig att fullkomligt tappa sans och Oförnuft. Du brusar upp, blir arg och helt oresonlig. Ja, någon gång ska väl du också få reagera. Men lite måttlighet skulle kanske inte skada. Det här är inte likt dig. Ingen förstår någonting!
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Oväntade utgifter hotar att spräcka din budget. Men som tur är har du möjlighet att kunna få in extra pengar vid behov. Dock inte gratis! Jobb och åter jobb är vad som väntar. Men det har du ingenting emot så länge du får betalt för vad du gör.
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
Nu är det gynnsamt att presentera några av de idéer som du har i din idébank. Ditt sätt att lägga fram olika förslag får andra att tända till och se vilka möjligheter som finns. På sikt kan det här öppna vägen till ett helt nytt verksamhetsområde för dig.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Din drömtillvaro vore att få rå dig själv och att du finge vara ifred med dina tankar och idéer. Det här är ett behov som du har då och då, men som dina närmaste har svårt att förstå. Du måste försöka förklara att det här är en bit av din personlighet.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
Är någonting du har lärt dig genom livet, så är det att ingenting är beständigt. Detta gäller inte minst för ditt humör. Just nu svänger dina humörsstämningar på grund av månens påverkan. De som känner dig anpassar sig ganska lätt, men andra kan lätt bli förskräckta.
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Du behöver lära dig att se vad som är värt att strida för och vad som inte är värt ansträngningen. Just nu är det inte bra att komplicera någonting utan ta istället saker för vad de är. Du kommer att få din chans vid ett senare tillfälle. Avvakta därför till vidare.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Du är känslig i överkant. Och det ska du inte ignorera. Det här är en bit av dig själv och därför din skyldighet att handskas med den på ett sätt som tillfogar dig minst skada. Du ska till exempel se till att du befinner dig i så positiva omständigheter som möjligt.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Från oväntat håll får du hjälp med flera olika saker. Genom kontakter får du nys om ett arbete som du tycker verkar intressant. Det kan löna sig att skicka in en ansökan. Du får också sakkunnig hjälp med ett större inköp som du är i färd med att göra.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Du är köpsugen och skulle gärna vilja unna dig någonting lyxigt. Det är dock inte särskilt förnuftigt med inköp nu. Speciellt inte sådant som är kostsamt. Med handen på hjärtat! Har du inte redan nu allt som du behöver? Det här verkar handla mest om okynnesköp.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Just nu är du extra känslig. För att inte såras i onödan ska du hålla dig till människor som du vet var du har och som förstår dig. Helst ska du inte ge dig in i några avancerade diskussioner heller. Din omdömesförmäga kan nämligen spela dig vissa spratt.
 
 
 
Dagens horoskop | |
#1 - - LIENE:

sv: Jag hade en bra helg ja. Du då? :)

#2 - - Terese Brodin:

Är tvilling :)
Allt bra?

#3 - - Åsa:

Sv: Tack!!
Haft en bra helg?
Kram

#4 - - ♫♪ sandra:

kul att läsa sitt horoskop :)

#5 - - hanna:

hehe åh tack så mycket, älskar tatueringar har 2 till :D

#6 - - Josephine:

Sv; hihi jaa ;)

#7 - - Nathalie Tegelstam:

- härligt att höra :) Jo det är bra med mig med!

#8 - - jasmin:

Hejsan <3 Tänkte bara fråga vem det är som har vunnit VS tävlingen? :) <3 Puss o kram

#9 - - NICOLE:

sv hihi ja :D

#10 - - mathilda:

dagens horoskop stämde verkligen! :)

sv: ja gör det! jag rekommenderar båda starkt :D

#11 - - Matilda:

Helt sjukt! Känner alltid igen mig! Är vattuman :P

#12 - - Linda [fotoblogg]:

Sv: Jag hade en bra helg, själv då? :)

#13 - - Massis:

VILL DU FÅ FLER LÄSARE? Var då med i tävlingen på min blogg! Drar två (2) vinnare ikväll. Kram!

Upp