Dagens horoskop 3 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
En mycket gynnsam dag för vänskapsrelationer. Du har också chans att göra nya bekantskaper. Speciellt om du själv tar initiativ till kontakt. Som singel finns det också förutsättningar för att möta någon som du inleder ett varaktigt förhållande med.
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Du är tankspridd på ett sätt som inte är likt dig. Det här kan skapa svårigheter i många avseenden, speciellt i valsituationer. Koncentrationsförmågan brister också. Du ska därför undvika den typ av uppgifter där det är nödvändigt med disciplin.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du är på toppenhumör. Och det brukar för din del ta sig uttryck i att du blir oerhört generös - i alla avseenden. Men då det gäller pengar ska du se upp så att inte generositeten spräcker din egen ekonomi. Den risken finns nämligen.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Det finns fortfarande flera hinder i din väg, men lyckligtvis är de inte oöverkomliga. Försök att närma dig dem en bit i taget. Ju färre detaljer du fastnar med desto längre kommer du att kunna nå. Ditt tålamod kommer säkert att betala sig på ett tillfredsställande sätt.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Det verkar som om det är vänskap som färgar och påverkar tankar och handlingar just nu. Orden "för bra för att vara sant" är inte alls för bra och faktiskt en realitet. Du vill njuta av varje sekund, men glöm inte att bevara din upplevelse i minnet och för framtiden.
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Det är gynnsamt att planera för kommande projekt. Tankemässigt är du skärpt. Du får respons för dina idéer och känner att du är på rätt väg. Ett kärleksförhållande som du har haft börjar kännas avslaget. Nu vill du bara komma ur det så fort som möjligt.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
Du går på högvarv men får ändå inte speciellt mycket uträttat. Du splittrar dig på för många saker samtidigt och försummar också din partner. En rival som uppmärksammar situationen försitter inte sin chans. Ska du verkligen riskera ditt förhållande?
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Du kan förbereda dig på att få en hel del inbjudningar och förslag under hela dagen. Kanske kommer en god vän med ett lockande erbjudande eller så kanske en främmande person erbjuder dig sin vänskap. Det är bara att tacka och ta emot.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
En ny romans är under uppsegling. Dina tidigare erfarenheter gör dig dock betänksam. Men du kan inte gärna lägga andras fel och brister på något som du inte vet så mycket om. Det minsta du kan göra är att ge både dig och den här personen en chans.
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
Du känner som om du har väntat under en väldigt lång tid på att det äntligen ska bli din tur, men det har ännu inte hänt. Även om du inte är tillräckligt lyckosam för att det ska hända dig kan du åtminstone glädjas åt att det händer någon som du bryr dig mycket om.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Ett intressant uppdrag väntar. Det är inte riktigt likt dig att bara kasta dig över ett projekt. Nu gör du dock det. Kanske just därför kommer du att tjäna pengar på det också genom att du agerar blixtsnabbt. Du kan gnugga händerna i förtjusning.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Är du snäll mot dig själv ska du undvika all form av monotont arbete. Det skulle bara trötta ut dig och göra dig sur och otrevlig. Se till så att du i så stor utsträckning som möjligt får ägna dig åt sådant som du är road av och som du upplever stimulerande.
 
Dagens horoskop | |
#1 - - Terese:

Vilken är du? :)

#2 - - NICOLE:

sv japp det hade jag, dudå? :)

#3 - - Angelica:

SV; Tack så mycket, vad glad jag blir!

#4 - - LIENE:

sv: Igår hade jag en bra dag tack :) Du då?

#5 - - Åsa:

Sv: Helt okej! sj?
Kram!

#6 - - Emmy:

Åh idag stämde det, var en hel del grejer på gång idag som är nytt och liksom människor... Ah, coolt att det stämde än en gång :D

Upp