Dagens horoskop 2 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Se upp så du inte faller offer för alltför dystra tankegångar. Du är nämligen överdrivet kritisk både mot dig själv och andra. Situationer där du måste välja bland olika alternativ ger dig spader. Du kan dock lätta upp den här attityden om du vill!
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Av olika anledningar känner du dig uttråkad. Ja, du har två alternativ att välja mellan. Antingen måste du acceptera situationen som den är, eller också får du sparka igång någonting själv För det kan vä1 inte vara så att du förväntar dig att andra ska roa dig?
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Överskatta inte din arbetskapacitet! Ja, mentalt orkar du nästan hur mycket som helst, men inte fysiskt. Du ska ta det lugnt. Det finns tendens till förkylning. Och är du ouppmärksam kan du bli liggande flera veckor i feber och hosta.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Försäkra dig om att du blir förstådd och att andra faktiskt har uppfattat vad du vill ha sagt. Om du låter dig styras av hur du tycker att saker borde vara istället för hur det är, kan det sluta med att du skapar dig onödiga problem, som kan bli svåra att reda ut.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Du får oväntat några timmars ledighet till ditt förfogande som du fritt kan disponera över som du vill. Men gör ingenting annat än sådant som du tycker är roligt. Utnyttjar du den här tiden till att uppleva, istället för att prestera kommer du att må bra.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Förvänta dig ingen beundran eller ens tacksamhet för att du offrar dig och sliter så hårt som du gör, för då kommer du att bli grundligt besviken. Det är nu en gång så att den som utför grovgörat och är grunden till framgången ofta blir den som märks och uppmärksammas minst.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Du känner ett behov av att dölja dina känslor, vilket inte är så bra. Dina personliga tankar och frågeställningar kan bli en fin ledtråd för andra och kan leda dem i rätt riktning. Detta kan aldrig innebära något annat än något positivt och uppmuntrande för din egen del.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Du får klarhet i en fråga som du har grubblat på. En äldre anhörig ger dig ovetandes svaret. Det här har du ventilerat massvis med gånger med dina bekanta utan att komma fram till något resultat. Och så helt plötsligt har du lösningen serverad.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Du är överdrivet kritisk mot dig själv och andra. Något som inte alls är konstruktivt. Du står bara och stampar på samma fläck. Utgå från verkligheten och gör det bästa av situationen. Är kompetensen högre en annan gång så kan du vä1 använda den då.
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Det är alltid lätt att få stöd för en sak när man lyckas, vilket är något du märker tydligt just nu. Men trots att alla är villiga att stödja dig i medgången bör du vara uppmärksam och bara välja några få. Fundera ut vem det är som i själva verket bäst förtjänar det.

 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Ju mindre samröre du har med andra desto bättre. Du har saker och ting som du funderar på och vill inte bli störd. Du kanske rent av skulle berätta för dina närmaste hur det är fatt. För då skulle du kunna möta förståelse i det här avseendet.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Du kan se fram emot en lättsam och trevlig dag. Inga betungande plikter finns inom synhåll. Du kan ägna dig åt saker som du kanske försummat eller sådant som du länge velat göra men inte haft tid med. Det finns också vänner som väntar på att få höra ifrån dig.


en helt vanlig dag | |
#1 - - Åsa:

Sv: Ska i väg till min pojkvän snart och senare idag är det gymnasie mässa jag ska på :)
själv då?
Kram!

#2 - - hanna:

gillar när du lägger ut horoskop :D

#3 - - LIENE:

sv: Hoppas du också ser ljuset med videon :)
Kram på dig fina du!

#4 - - Malin:

oj vad domdär horoskopen stämmer in, hah!

#5 - - Emmy:

Idag stämde detta inte! Inte haft någon äldre anhörig som gett mig något svar... :o Tror jag inte iaf. Ahja, imorn kanske det är något som stämmer igen :D

#6 - - Linnéa:

Visst var den snygg - älskar klänningen <3

Upp