Dagens horoskop 12 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Du lär inte kunna undgå vissa förtretligheter idag. Men om du är riktigt ärlig är det nog dig själv som du har mest anledning att reta dig på. Och förmodligen beror det på att du har gjort en felbedömning, men inte vill kännas vid den.
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Du brinner av aktivitetslust och har mängder av projekt som du bara vill kasta dig över. Se dock till att du dämpar entusiasmen en aning. I din iver att hinna med så mycket som möjligt riskerar du nämligen att göra missar som skulle reta dig efteråt.
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du plågas av rastlöshet. Det är dock en åkomma som du inte behöver lida speciellt länge av. Snart ställs du inför uppgifter som kräver både uppfinningsrikedom och energi. Ska du gå i land med detta får du se till att vara allert och koncentrerad.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Olika värderingar och åsikter vållar dig bekymmer. Men grubbla nu inte alltför mycket över hur det här kan komma sig. Det är faktiskt helt i sin ordning att det existerar olikheter. Däremot är det någonting som borde respekteras av alla.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Du får höra någonting som får dig att undra över hur pass långt folks dumheter kan sträcka sig. Men har du tänkt på en sak? Vad som ska betraktas som dumhet eller ej, beror snarare på vad iakttagaren har för referensmaterial. "Dumhet" är relativt!
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Förtretligheter inom familjen stör dig. Egentligen är det bara bagateller. Men alltsammans har urartat och antagit proportioner som saknar rim och reson. Det här kan du inte ordna upp ensam. Det finns således ingenting som du behöver ha dåligt samvete för.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
Allt har flutit på rätt bra fram till idag, plötsligt börjar en positiv period svänga och allt börjar allt rasa på ödesdigert sätt. Humör sviktar, förolämpnigar viner i luften och allt verkar vara emot dig. Det har hänt förut så du borde veta att det är övergående.
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Grattis! Energin är på topp och du lyckas med allt du företar dig. T ex dina arbetsuppgifter går lekande lätt. Du är full av nya, fräscha idéer och möts av uppskattning var du än rör dig. Har du planer på någonting viktigt ska du passa på nu.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Ett välbehövligt energitillskott gör att du klarar dina uppgifter lekande lätt. Du får också extra pengar som du inte kalkylerat med. Och med det blir livet mycket roligare. Nu kan du kanske passa på och göra det där inköpet som du trånat efter så länge.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Det är jordbävning i ditt hemliv. Håller du och din partner på att separera månntro? Eller flyttar du? I vilket fall som helst får du räkna med att inte få det du har kalkylerat med. Och detta trots det enorma besvär som du har haft för att få det som du vill.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
En konflikt som pågått ett tag mellan dig och din partner kulminerar. Det handlar mest bara om bagateller. Men nu har allt blivit så infekterat att det förnuftsmässigt inte går att resonera om saken. Be en utomstående om hjälp så kanske det löser sig.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Det mesta du tar i för tillfället blir bra och du verkar inte kunna misslyckas med något. Ta en chans. Är du singel väntar några spännande överraskningar..
en helt vanlig dag | |
#1 - - Terese Brodin:

Allt bra?

Upp