Dagens horoskop 11 Oktober 2013

Dagens blogg finns lite längre ner i bloggen!
 
Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Mötet med en viss person väcker minnen till liv som du burit på som små juveler. Det handlar om en romans som betytt mycket för dig. Nu är det dock andra tider. Både du och den här personen har fått andra erfarenheter i bagaget som måste beaktas.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Det här blir en riktigt fin dag. Inga komplikationer finns i sikte. Ansökningar och liknande har du extra mycket tur med. Likaså om du på ett eller annat vis har med myndigheter att göra. I alla avseenden är det du som blir vinnaren. Grattis!
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Mycket av vad du gör verkar segslitet. Men det går trots allt framåt även om det inte sker så snabbt som du skulle önska. De mindervärdeskomplex som du ibland överväldigas av finns det ingen som heist anledning att du belastar dig med.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Så uppsluppen som du är nu hör inte till ditt vanliga beteende. Om du har en partner far du räkna med viss kritik. Men låt dig inte nedslås av det. Nu då du är så här uppåt kan du passa på och göra saker som du normalt är för blyg för att göra.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Det är gynnsamt med allt som har med kärlek och partnerskap att göra. Nu mer än någonsin kan du tillåta dig att lyssna på hjärtats röst. Din intuition leder dig rätt. Bry dig alltså inte om vad andra har för synpunkter. Be dem sköta sitt, så sköter du ditt!
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Det finns nyfikna personer i din omgivning som vill ha reda på alla omständigheter och veta vad det är som driver dig. Kom ihåg att du inte är skyldig någon att redovisa och berätta vad du har i tankarna. Det är mycket bättre att du behåller dina hemligheter för dig själv.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Bli inte förvånad om du upptäcker att din övertygelse och dina åsikter vilar på en svag grund eller kanske helt saknar täckning. Därför bör du undvika att inlåta dig i någon diskussion eller argumentation om du inte vill offra hela dagen på att försöka övertyga din omgivning.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Koncentrationsförmågan brister. Det du har att göra uträttar du därför mest på rutin. All inspiration är borta. På arbetet är en konflikt under uppsegling. Men i det avseendet ska du undvika att ta parti. Låt de inblandade själva klara upp sina mellanhavanden.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
I kärlekshänseende händer det omvälvande saker. Då du är som mest nöjd möter du en person som vänder upp och ner på hela din tillvaro. Det här vill inte du. Men tyvärr! Den känslomässiga upplevelsen blir alltför stark för att du ska kunna stå emot.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Hå1l dig avvaktande om du hamnar i diskussioner. Det finns risk för mental konfrontation. Normalt är du envis. Och nu mer än någonsin. Du är också snarstucken. Om någon ifrågasätter det du representerar har du en benägenhet att ta det personligt.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Det är ovanligt lugnt omkring dig. Skönt! Du får tid till ditt förfogande som du inte har räknat med. Och det tar du naturligtvis tacksamt emot. Nu kan du stanna upp och känna efter hur du vill utforma din närmaste framtid.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Idag är det bäst att du är försiktig med allt du företar dig, för olyckan kan lätt vara framme. Det finns risk för att okunniga och osäkra människor gärna vill hjälpa dig, men det det är bättre att du själv gör det som måste göras idag, hellre än att lita på någon annan.

 
Dagens horoskop | |
#1 - - sandija-döv-adopterad-fotografi:

Det är så skönt idag är fredag! Vad ska du göra? Kram

#2 - - Nathalie Tegelstam:

- härligt att höra :)

#3 - - Linda:

det e tbag :P

Upp