Dagens horoskop 1 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Oförskyllt hamnar du i vissa trassligheter. Men oroa dig inte. Du behöver inte vidta några särskilda åtgärder. De här olägenheterna kommer att försvinna lika snabbt sdom de uppstod. Istället väntar dig en angenäm överraskning.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Mycket av vad du är involverad i känns motigt. Mitt i alltsammans får du dock stöd av din partner på ett oväntat sätt. Och du som nästan varit inställd på en brytning. Nu går du en ny "kärleksvår" till mötes istället. Som du ser ordnar sig allt till det bästa!
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Visst kan du kan bli tvungen att använda dig både av dina praktiska egenskaper och din drivkraft, men det kommer inte att vara så svårt som du trott att få igång ett kreativt projekt om du följer dina inspirationer. Om du inte börjar kommer heller ingenting att hända.
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Det är lätt att ta på sig ansvaret för någonting som visat sig ha gått bra, speciellt som det är just du som gjort att lyckats så bra. Alla vet att det är dina ansträngningar som gjort detta projekt så speciellt. Du kan med gott samvete ta emot applåderna.
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
Plikten kallar. Dock vill du egentligen inte alls befatta dig med saker som det är aktuellt att ta itu med. Du vill göra annat som du upplever mycket roligare och mer stimulerande. Men lugn! Det "tråkiga" kommer du att klara av snabbare än du tror!
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Naturligtvis hamnar du mitt i centrum när det är fest och nu när du är på gott humör igen finns det inget som kan stoppa din framfart.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
En konflikt inom familjen är under uppsegling. För att undvika onödiga dispyter finns det anledning att syna dina egna avsikter och fråga dig vad det egentligen handlar om. Kanhända är det andra problem som är orsaken till den situation som uppstått?
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Du kan oväntat få långväga gäster. Och hur du ska klara det i en handvändning blir inte det enklaste. Men eftersom du ofrivilligt har försatts i den här situationen så blir det ingen annan råd än att du får improvisera. Det är du ju för övrigt en mästare på.
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Nu gäller det att du försöker lösa problemet på jobbet. Samla alla och prata öppet om hur ni helst vill ha det. Var inte feg utan säg som det är.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Istället för att följa ditt hjärta som kommer att leda dig mot katastrof, bör du följa din hjärna och uppnå trimf. Var villig att lyssna på de goda råd någon ger dig och uppmärksamma det föredöme som visas dig. Du kommer att klara det även om det inte kommer att bli lätt.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
En ny bekanskap ser lovande ut. Men skynda långsamt! Det finns en person i bakgrunden som anser sig ha större rätt till ditt sällskap än andra. Och det är någonting som du måste ta itu med först, innan du kan gå in i ett nytt förhållande.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Du är orolig för att en sak inte ska utveckla sig som du vill och önskar. Det är mycket viktigt att du erkänner andras företräden istället för att bara tänka på dig själv, sedan kommer allt att lösa sig på ett sätt som bara du kan få det att göra.
Dagens horoskop | |
#1 - - Josephine:

Sv; jodå, den har bara varit bra :)
din då? :)

#2 - - Linda [fotoblogg]:

Sv: Jag har haft en bra dag, själv då? :)

#3 - - Emmy:

Fick inte oväntat besök men jadå, det med improvisationer... Eller? Haha, jag litar på detta horoskop, det känns schyst :D

sv;
Skönt att höra :D Önskar dig iaf en fortsatt kanon tisdag, kram!

Upp