This weeeeeekend

Hej mina kära ! 

Har haft en otroligt bra helg måste jag säga! I fredags efter jobbet gick jag till systemet för första gången i mitt liv och handlade ( Har ju bott utomlands så har ju inte blivit av ). Min farbror hängde med mig  och körde mig sedan till bussen. Jag mötte Emelie på bussen och trotts att jag hade bråttom hem så hoppade jag av vid konsum för att hänga med henne sen skynda mig hem för att städa och byta om snabbt som bara den för att Bella skulle komma. 
 
När hon kom sedan så käkade vi tacos som jag och sigge lagat tidigare på dagen och jag fick Isabell att gilla det för första gången i hennes liv (jag var så stolt över mig själv). Sen drack vi vodka redbull och pratade och skrattade i flera timmar. Vid 2 på natten kom sigge och klockan hann nog bli 3 innan jag följde Bella en bit hem. När jag sedan kom hem igen så tog det inte lång stund innan jag deckade haha! 

Igår var jag så bakis och sov hela dagen gick upp 18.00 och insåg att jag hade en timme på mig att städa för Emelie och Isabell skulle komma ner och dricka så stressade men jag hann precis till dom kom. Vi satt och drack ett tag och hade sjukt kul sen kom Bea och Pixie och hälsade på också :). När Emelie och Bella drog ut på krogen sen blev det ganska lugnt haha jag och Bea satt och pratade och sen kom Sigge också efter fotbollen och när Bea drog hem somnade han direkt, första gången i världshistorien han somnar före mig. 

Idag blir det bara ta det lugnt ingen press ingen stress för det är söndag och imorgon ska man gå upp så jävla tidigt för att stå ut med jobb 5 dagar innan nästa helg ! Deppiiiiigt! 

Såg ut så här igår!
en helt vanlig dag | | Kommentera |
Upp