Dagens horoskop 26 September 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Idag är stjärnorna särskilt generösa. Grip tag i det som uppenbarligen är en storslagen gåva från ett mycket välvilligt universum. Idag får du många tillfällen att expandera och berika ditt liv. Det är ett stort ögonblick när det som är roligt också är rätt.
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Glöm nu inte bort att tacka alla dina arbetskamrater för att de ställt upp och hjälpt dig. Det skulle också vara bra om du inte upprepar dina misstag.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du är på något mystiskt sätt påverkad och motiverad av dina vänners och din familj ambitioner och önskningar. De har höga ideal som gör det ganska svårt för människor att bara ignorera och skaka av sig. Du uppnår därför bättre resultat än de så kallade realisterna.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Du är känslig och tar åt dig av minsta lilla småsak. Du såras också oerhört om någon råkar säga någonting negativt. Och eftersom det är ställt på det här viset ska du avhålla dig från negativa personer och också miljöer där det är negativa vibrationer.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Till skillnad från ditt normala jag, är du ovanligt lättretlig. Det kan dock vara ursäktligt med tanke på hur mycket du har haft omkring dig den senaste tiden. Bäst du ser upp så du inte frestas att säga saker som du innerst inne inte menar.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du lyckas med allt du tar ett medvetet initiativ till. I din kontakt med andra har du lätt att få gehör för dina idéer. Det är gynnsamt med till exempel kontraktsskrivning, ansökningar, överenskommelser och resor. Planerar du någonting speciellt ska du passa på nu!
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
Du står under gynnsamma planetinfluenser. Passa på att ordna upp saker som du är extra angelägen om att lyckas med. Du har lätt för att prata för dig och också att få andra att nappa på dina idéer. I sällskapslivet är du populär och omtyckt.
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Ditt väl utarbetade schema spricker. Hälsan sviktar! Du har överskridit gränserna för vad du orkar prestera fastän du fått vissa signaler. Men oroa dig inte. Det enda som behövs för att återställa ordningen är att du möblerar om i ditt förträffliga schema.
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Du kan alltid försöka att dölja dina känslor, men dina anletsdrag och dina ögon avslöjar dig, så att de som känner dig ändå kan läsa dig som en öppen bok. Du kan inte vara helt tyst och allt du säger avslöjar obarmhärtigt din inre konflikt.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
I dag är det din dag. Du fullkomligt sprudlar av energi och din fantasi och uppfinningsrikedom är på topp. Det finns inte någonting som kan stoppa dig nu. Och alla som känner dig vet det och drar sig artigt undan. Åtminstone om de vet sitt eget bästa.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Den här dagen rekommenderas du att ta igen dig. Du har arbetat hårt en längre tid och haft stort ansvar att bära på i flera olika sammanhang. Nu måste du tillåta dig att tänka på dig själv. Du måste markera dig och sätta stopp för vad du ska ställa upp på.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Du är impulsiv på ett sätt som inte är riktigt likt dig. Se upp! I annat fall kan det hända att konsekvenserna av vissa saker som du gör, blir av ett slag som du inte kunnat föreställa dig. Du är också lättirriterad. Akta dig så du inte låter dig provoceras!

Dagens horoskop | |
#1 - - Ida ♥:

Sv: Tack så mycket!! :D kram

#2 - - Elin:

SHIT VILKET COOLT inlägg!! Jag älskar horoskop!!

#3 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Jag är kräftan. Idag stämmer den bättre.

#4 - - Lotta:

Sv; Tack så jättemycket :) Och roligt med horoskop!! Jag är Fisk och det där stämmer nog precis på mig idag!! Kände redan när jag vaknade idag att jag var lättirriterad ;D haha!

#5 - - ♫♪ sandra:

kul med horoskop!

#6 - - malin:

kul att läsa :D

#7 - - Linda [fotoblogg]:

Sv: Är vågen :)

#8 - - Malin:

sv; kul!

#9 - - mathilda:

sv: tack! :)

#10 - - Cajsa:

jo idag är det faktiskt rätt så bra! :D men jag tror att jag håller på och blir förkyld. :/ det är lite irriterande.xD

#11 - - mathilda:

åh jag älskar horoskop! det är så roligt :)

#12 - - Becka [fotoblogg]:

Haha, då är man impulsiv, hihi.
sv: Åh, din kommentar värmer så ervinnerligt mycket. Tusen tack finaste du!
Torsdagskram. ♥

#13 - - Emmy:

Tror jag förstår vad horoskopet syftar på... Idag kändes min simträning hemskt, i kroppen (skorpionen då)!

sv;
Åh tack hihi, duu är! ^^

#14 - - linah brown:

de så kul att du lägger ut sånt:D

Upp