Dagens horoskop 25 September 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Du lider uppenbarligen av dålig självkänsla för närvarande. Gör inte det! Du har all anledning att tro på dig själv! Andra gör ju det! Lyft blicken och du ska se hur mycken välvilja du möter från olika människor som du har omkring dig.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Någon som pratat illa om dig tidigare försöker blidka dig med smicker. Men 1åt dig inte bevekas! Det här är en falsk person som vänder kappan efter vinden. Ingen måste älska alla människor - däremot bör alla accepteras. Däri ligger en viss skillnad!
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Mycket tyder på att du möter en person som du blir blixtkär i. Och även om du redan har en partner ska du inte missunna dig den här upplevelsen. Är du singel däremot kan den här kontakten leda till ett långvarigt, ja kanske fast förhållande.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Du behöver vakta din tunga särskilt noggrant idag. Du har lätt för att brusa upp och kan oavsiktligt hamna i diskussioner av ett slag som egentligen är under din värdighet. Du kan ju som du vet vara väldigt envis ibland. Men det finns andra som kan vara envisa också.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Ibland kan det vara bra att ta paus från kärleken när det frestar på att vara för nära varandra. Gör något med en god vän så känns det bättre.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Efter att förgäves ha försökt få kontakt med en viss person under en längre tid får du nu napp. Det handlar om en affär. Kanske bostadsbyte eller liknande. Ekonomiskt har du det gott ställt och kan unna dig några större inköp som du länge velat göra.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
När du stiger upp på morgonen idag känner du dig full av energi, men mot kvällen kommer du att känna dig ganska uttömd och som om du har fått nog. Det beror på att du har för mycket omkring dig nu för att hinna och orka med fullt ut med allting.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
En till synes obetydlig händelse gör dig på ett överdådigt humör. Du får napp på en förfrågan. Ja, nu vet du vad du ska göra resten av året. Tidvis kommer det helt säkert att bli kämpigt. Men nöjsamheten i det hela kommer att uppväga mödan.
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Just nu är punktlighet viktigare än någonsin om du vill att andra ska ta dig på allvar. Du kanske till och med bör infinna dig riktigt tidigt för att ha möjlighet att förbereda dig ordentligt. Stjärnorna erbjuder dig ett tillfälle som det skulle vara dumt att spoliera.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Du kan få problem med en kollega. Det är en person som har ett gott öga till dina arbetsuppgifter och som nu gör allt för att konkurrera ut dig. Det är dock ingen större risk att det går vägen. Men du ska se upp med att vara alltför godtrogen.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
En nysatsning som du varit tveksam till ger oväntat resultat. Du får tacka de som stöttat och ställt upp för dig. Det här innebär att det blir mycket nytt du måste sätta dig in i. Men eftersom det är dig själv du arbetar åt, så är det med stort nöje du gör det.

 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Energi saknas inte. Men du kan ha vissa svårigheter med att kanalisera den på någonting meningsfullt. En idé vore om du mycket intensivt ägnade dig åt en fritidssyssla av något slag. Då skulle du nämligen ha lättare att stå ut med vardagsrutinerna också.
 
Dagens horoskop | |
#1 - - Art By Tina - Konst & Fashion:

Nähä ingen dålig självkänsla här inte. Eller..nä! Men värt att tänka en stund på.

#2 - - Josephine:

Sv; Tack så mycket :D

#3 - - Nathalie Tegelstam:

- inte så mycket, du själv? :)

#4 - - Cajsa:

det blev inga bilder. :(

#5 - - Linda [fotoblogg]:

Stämde ganska bra på mitt stjärntecken :)
Sv: Tack!

#6 - - ♥ Elsa ♥:

Svar: Härligt att höra, det är bara bra här med! :D

#7 - - hanna:

åh idag var mitt horoskop sämst hahah :(!

#8 - - Emmi:

Jag är lejon haha, lite kul när man läser sitt horoskop och det stämmer ganska bra!<3 ;)

#9 - - sannasvedin.se:

Sv: Kan inte riktigt välja en favorit, men några av dem är Pll, oth och the oc:)

#10 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Idag stämde inte mitt horoskop alls haha:)

#11 - - Julia:

Sv; Lite förkyld just nu, själv?

#12 - - Matilda:

Blev ganska peppad på min måste jag säga! :D

#13 - - Malin:

kul med dagens horoskop!

#14 - - Linnéa:

Hmmm, mitt horoskop (vädur) lät ju sådär :S

Upp