as you pleased dagens horoskop

Väduren 21 Mars - 19 April
 
Vad gäller förhandlingar, överenskommelser och liknande ska du ligga lågt. Speciellt om det handlar om pengar. Din vanligtvis så goda klarsynthet sviker. Du riskerar därför att godta ofördelaktiga villkor bara för att du är ouppmärksam.
 
 
 Oxen 20 April - 20 Maj
 
Du har djärva planer på gång. De är dessutom förverklingsbara även om olyckskorparna kraxar. Men det ska du inte bry dig om. Din partner däremot måste du försöka få över på din sida. Lyckas du inte med det kan det bli alltför jobbigt.
 
Tvillingarna 21 Maj - 20 Juni
 
Idag är det särskilt viktigt att du inte håller någonting tillbaka eller drar dig för någonting. Gör ditt bästa för att få så mycket gjort som möjligt helst på förmiddagen. Du kanske måste vara snabb, men försäkra dig om att du dessutom gör vad du ska utan att slarva.
 
 
Kräftan 21 Juni - 22 Juli
 
Ibland kan det vara bäst att kompromissa och använda sig av en gyllene medelväg, för att lyckas utmärka sig och överträffa andra. Detta är speciellt viktigt om det är så att du känner att dina argument inte är särskilt hållbara i en jämförelse.
 
 
Lejonet 23 Juli - 22 Augusti
 
Du får förmodligen ett erbjudande som du absolut ska tacka ja till. Du misstänker kanske att din kompetens inte räcker fullt ut. Men eftersom andra uppenbarligen tror på dig, kan väl du göra detsamma. Varför inte ge dig en chans att växa med uppgiften?
 
Jungfrun 23 Augusti - 22 September
 
Oförskyllt riskerar du att bli indragen i ett intermezzo som du absolut inte har med att göra. Av lojalitetsskäl är du dessutom förhindrad att försvara dig. Det ordnar sig dock. Någon som du hittills inte haft speciellt höga tanker om, ingriper till din förmån
 
 
Vågen 23 Septemer - 22 Oktober
 
 
Det händer en hel del på hemmaplan. Du kanske är i full färd med att möblera om eller göra andra förändringar. I vilket fall som helst blir det till det positiva. Och eftersom du har gott om energi nu, är det tur att du har någonting för händerna.
 
 
 
 
Skorpionen 23 Oktober - 21 November 
 
Du har jättefina kärleksaspekter. För dig som har en partner förbättras relationen. Du som singel rekommenderas att själv ta initiativet till en kontakt som intresserar dig. För oavsett vad detta sedan leder till, måste du våga stå upp för vad du känner.
 
Skytten 22 November - 21 December 
 
Du håller på att inse att inte någonting varar för evigt. Var uppmärksam på förändringar i din omgivning och när det handlar om andra människors uppträdande. Gör inte någonting utan att först noga övverväga vilka konsekvenser det kan komma att få.

 
 
 
 
Stenbocken 22 December - 19 Januari 
 
Kom ihåg att de bästa vännerna och de lojalaste stödet är sådant man förtjänar snarare än något man bara får till skänks. Det ser ut som om någon i din närhet vet något som inte du vet. Försäkra dig om att du har sinnesfrid innan dagen nått sitt slut.
 
Vattumannen 20 Januari - 18 Februari 
 
Du får en behaglig dag med avkoppling och trevlig samvaro med människor du trivs med. Du har visserligen en del som du borde ta itu med, men det är ingenting som är så akut att det inte kan flyttas fram en bit. Lägg plikterna på hyllan idag!
 
 
Fiskarna 19 Februari - 20 Mars
 
I ett sammanhang möter du ett antal personer som du får omedelbar kontakt med. Det här är människor som har i princip samma inställning som du till det mesta. I frågor där åsikterna skiljer sig uppstår intressanta och givande diskussioner.
 
 
 
Jag tycker min egna är lite läskig idag Jungfrun
Oförskyllt riskerar du att bli indragen i ett intermezzo som du absolut inte har med att göra. Av lojalitetsskäl är du dessutom förhindrad att försvara dig. Det ordnar sig dock. Någon som du hittills inte haft speciellt höga tanker om, ingriper till din förmån".
 
Mina grannar verkar ha en stor fight ovanför mig och helt ärligt så låter det som att dom mördar varandra. Jag hör gråt, skrik och tunga steg fram och tillbaka där uppe borde jag ringa polisen? va hade ni gjort? Mina grannar hatar redan mig då dom klagade när jag var lite högljud en fredags kväll för ett tag sen då klockan var 21.30 vilket jag tycker är ganska tidigt men men ringde Sigge iallafall och han sa att jag inte skulle lägga mig i, så kanske inte borde de då...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill ni att jag ska försöka lägga upp dagens horoskop varje dag? Är ni intresserade av att läsa ? hade varit kul att veta! :)
 
Berätta gärna om erat horoskop stämmer ! :)
 
en helt vanlig dag | |
#1 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Sådant här är kul att läsa:)

#2 - - Julia ♡ - Julia - My Life In Words. ♛:

sv: duja! <3

#3 - - Olivia:

Fin blogg! Allt bra dååå? :D

#4 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Hihi ja visst är de. Jag vill ha en egen åsna:P

#5 - - Milina:

Tack :)

#6 - - Nathalie Tegelstam:

- idag blev de skola och nu får se vad jag ska göra :) du själv?

#7 - - hanna:

hehe, nå planer för fredagen? :D

#8 - - Sara:

Vad är du för stjärntecken? :D

#9 - - Hanna:

hehe gott kanske det är men nyttigt för mig och linnea vet jag inte haha :D

#10 - - F E L I C I A:

igår stämde den inte, så jag hoppas inte den gör det idag heller :(

#11 - - Sara:

Oj förlåt jag såg inte de :)

Åh mina grannar låter likadant, har flera gånger tänkt ringa polis men tänk om de inte alls är så som man tror.. Jätte svårt

#12 - - amanda:

har du börjat kolla på nikita? :D

Upp