Dagens horoskop 6 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Det blir aktuellt med förhandlingar som har med samarbete att göra. Teoretiskt verkar allt vara bra. Men om du synar de olika detaljerna life närmare kommer du att upptäcka vem som tjänar mest på det här. Det är inte du! Det behöver du inte ens tvivla på.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Du har att se fram emot en riktig latmansdag. Även om du har ett arbete att sköta tycks du inte göra så mycket annat än att rulla tummarna. Men det har du inte dåligt samvete för, och ska heller inte ha det. Du har förtjänat att ha det lite lättsamt nu.
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
I en kärleksangelägenhet ser det ut att bli trassel. I få avseenden vet du hur du vill ha det. Och det gäller även partnerrelationer. Din partner har dock tröttnat och vill ha besked. Men det kan du inte ge. Det ser inte alls bra ut.
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Även om du tycker det känns som om det är din lyckodag idag, betyder inte det att allt kommer att lyckas och fungera friktionsfritt till och med utan att du behöver lyfta ett finger. Orden - Du får vad du förtjänar - gäller idag precis som alla andra dagar.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Det ser ut att bli en spännande dag. Du får ett positivt besked som kommer att innebära ett ekonomiskt uppsving för dig på sikt. Den arbetsinsats som blir följden av det här tar du gärna. För nu får du äntligen någonting rejält att ta tag i.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du har en del bestyr som du måste ta tag i hemma. Det irriterar dig att du inte fritt kan disponera din tid som du vill. Men det är småsaker det handlar om. Sätter du full fart har du klarat av dina måsten och då kan du ostört ägna dig åt det du vill.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Du får oväntat chans att åka iväg på en liten utflykt. Och det känns glädjande. Det som gör dig tveksam, är att det finns personer i din omgivning som har krav på dig och som tycker att du bara tänker på dig själv. Men är inte det exakt vad de här personerna gör?
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
Det mesta handlar om kontakt med andra på olika sätt. Du får chans att återuppliva gamla minnen. Kanhända i form av en träff med en gammal bekant eller liknande. Och i samband med detta stiftar du bekantskap med flera intressanta personligheter. En trevlig dag!
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Du befinner dig i omständigheter som gör att du drabbas av en inre oro. Du är helt klart i obalans. Och orsaken tycks vara att du börjar betvivla de metoder du använt för att nå ett visst syfte och där drivkraften uteslutande har varit egen vinning.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Se upp med vem du har samröre just idag. Någon i din nära omgivning verkar ha fått ett horn i sidan till dig. Och när du minst anar det kan du bli attackerad - inte handgripligt, men i ord. Det här är dock en person som i själva verket har problem med sig själv.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Kom ihåg att det som är helt normalt i privata sammanhang kanske inte alltid lämpar sig i sällskap, öppet och offentligt. Just nu är det lämpligt att fundera lite extra på vilket intryck du gör occh vad dina grannar tänker. Trots allt måste du leva nära dessa människor.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Du är till din absoluta fördel. Något som du själv också märker, inte minst på det intresse som personer av motsatt kön visar dig. Varför inte låta nöjeslivet få extra utrymme. Just nu har du dessutom extra stort utbyte av att ha folk omkring dig.
en helt vanlig dag | |
#1 - - Kaffehörnan:

Hej raring hur är de med dig kram

#2 - - Nathalie Tegelstam:

Allt bra med dig då? :)

Upp