Dagens horoskop 4 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Du har en oerhörd energi. Och den parad med dina ambitioner gör dig oerhört produktiv. Med ditt sätt att vara entusiasmerar du också andra till att göra sitt yttersta. I kärlekshänseende ser det också trevligt ut. Du får många bevis på uppskattning.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
För att undvika känslomässiga missförstånd mellan dig och din partner ska du se till att vara övertydlig. Men skulle olyckan vara framme skulle du tjäna på att skämta bort alltsammans, istället för att kanske försöka förklara hur saker och ting var menade.

 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Du kommer inte att bli ihågkommen om du inte gör dig själv gällande och efterlämnar något slags spår. Därför bör du vara positiv till att dela med dig av din kunskap och ditt vetande, till de som kan ha behållning av det. Genom detta kan du styra andra mot en bättre inriktning.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Du får veta en nyhet som du först upplever negativ. Men plötsligt blir situationen en annan och du ser det positiva i sammanhanget. Det ser också ut som om du kommer ut på en kortare utflykt. Den blir lite äventyrlig, men allt slutar lyckligt.

 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Den här dagen kan du köra med full fart. Inga begränsningar finns i sikte. Du vet vad du vill och har också möjlighet att genomföra dina avsikter. Ett tillfälligt penningbekymmer ordnar också upp sig. Så här bra skulle du gärna vilja må jämt.

 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du får oväntat tack för din insats i samband med ett tillbud. Detta hände dock för så länge sedan att du har glömt det. Det har däremot inte andra gjort. Den person som du hjälpte tackar dig nu på ett sätt som gör dig positivt överraskad och glad.
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Du längtar efter omväxling och skulle också vilja träffa dina vänner oftare än vad du har kunnat göra nu på ett tag. Men typiskt nog tycks alla vara upptagna av sitt. Det blir ingen annan råd än att du får klara dig på egen hand även om det känns trist.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
En anhörig försöker övertala dig till att gå in i ett familjeprojekt. Själv är du tveksam. Och med all rätt! Gör ingenting av lojalitetsskäl! Det kommer inte att bli bra. Du måste försöka klargöra för den här personen att dina resurser lämpar sig bättre för annat.
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Kärleken sätts på prov. Din partner har till din förtvivlan fällt ut antennerna åt ett annat hå11. Det krävs en hel del från din sida om du ska klara av den här situationen. Men först måste du definiera för dig själv vad du vill. Ingen hämndaktion alltså!
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
Det är inte mycket du kan göra för att motstå att känna attraktion till de du har nära kontakt med. Du kommer att svepas med av begär och sexuell lockelse om du låter dig bli förtrollad och hypnotiserad av någon. Detta kommer dock att försvinna lika fort som det kom.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Du har idel trevliga händelser att se fram emot. I en arbetssituation får du briljera med din yrkesskicklighet. Det du gör väcker beundran och respekt. Du kommer också att bli efterfrågad på ett annat sätt än du varit tidigare i och med detta.
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Idag är du otroligt produktiv. Du är uthållig som få. Speciellt då det gäller projekt som kräver detaljsinne. Och för att känna dig riktigt i toppform vore det en fördel om du kunde få rå dig själv i så stor utsträckning som möjligt.
Dagens horoskop | |
#1 - - MADDISENJ.SE:

Tack så mycket

#2 - - malin:

får hoppas att det stämmer då! :)

-ja hihi! :)

#3 - - Linda [fotoblogg]:

Sv: Tack så mycket! Hoppas du haft en bra fredag :)

#4 - - Rhoda Rodis:

Sv: Jo, det e toppen här med! :)

#5 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Har du haft en bra helg?

Upp