Dagens horoskop 15 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Det här blir en ganska intetsägande dag, såvida du inte själv tar initiativet till att någonting ska hända. Men det är naturligtvis ingenting som hindrar att du gör en massa saker ändå. Du kan i princip disponera din tid som du vill den här dagen.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Se upp för irritation och frustration som kan dyka upp nästan när som helst och var som helst i din tillvaro just nu. Tillsvidare gör du bäst i att hålla dig ifrån alla slags överenskommelser, tills du bättre förstår av vad som är på gång.
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Din inbyggda medkänsla för de svaga kommer till uttryck. Du gör en insats som kommer att låta sig omtalas länge. Själv anser du att du bara gjort vad alla andra också skulle ha gjort i samma situation. Men om du tror det är du blygsam.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Ekonomin trasslar. Eller snarare - du inser att du inte har råd med ett visst inköp som du gärna skulle vilja göra just nu. Det lutar åt att du får skjuta upp det här en tid. Men vem vet? Du kan kanske få det billigare om du väntar.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Dina unga vänner, de mest utåtriktade personer du känner, är samtidigt direkt knutna till din egen framtid. Lyssna noggrannt på vad de har att säga och om deras hopp och förväntningar. Genom detta kan du själv få en mera positiv livssyn och känna dig gladare.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du kommer att ha exakt samma typ av vibrationer omkring dig som dem du själv ger uttryck för. Antingen positiva eller negativa, Välj själv! I större utsträckning än annars kommer du att bli medveten om vilken roll du själv spelar i olika sammanhang.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Det händer en hel del på hemmaplan. Du kanske är i full färd med att möblera om eller göra andra förändringar. I vilket fall som helst blir det till det positiva. Och eftersom du har gott om energi nu, är det tur att du har någonting för händerna.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Du är på gott humör, men ett skämt riskerar att får dig ur fattningen. Så farligt är det inte, var lite frikostig och skratta gärna åt dig själv.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Visst känns det rätt tufft och tungt just nu, men du kan vara glad över att det inte är någonting som är förlorat eller försent ännu. Du har ännu tid att tänka över saker innan du handlar. Du behöver fundera på var du står och vart du är på väg.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Du har en angenäm dag framför dig. Du har gott om energi och känner dig motiverad att ta itu med en mängd saker som du haft liggande. En fritidssyssla som normalt brukar få stryka på foten på grund av tidsbrist hinner du också ägna dig åt.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
I arbetssammanhang möter du en person som gör ett mycket starkt intryck på dig. Själv vill du inte kalla det förälskelse. Men det bör nog vara det närmaste du kan komma sanningen trots allt. Hur det hela kommer att utveckla sig får tiden utvisa.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Ta vara på de chanser som dyker upp och du har ditt på det torra för lång tid framåt. Det som kan förblinda dig en aning är en övergångsfas som kan bli lite besvärlig och som oroar dig en smula. Anlita sakkunniga då du tecknar avtal så ordnar det sig.
Dagens horoskop | |
#1 - - malin:

-ja jättehärligt! :D

vad har du för dig idag? :)

#2 - - Linda:

Allt bra?

#3 - - Jossan:

Vet inte riktigt om mitt horoskop stämde, men man vet ju aldrig haha

Upp