Dagens horoskop 14 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Det blir nödvändigt att strama åt ekonomin. Speciellt nöjeskontot ska du hålla igen på. Spenderar du pengar i onödan kommer du att få det knapert ett bra tag framöver. Och det skulle du definitivt inte uppskatta. Du vill ju åtminstone äta gott.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Även om du är snabbtänkt och reagerar snabbt och dessutom verkar mycket övertygande inför dem som är beredda att tro på dig, måste det finnas bättre sätt om du bara tänker efter lite grann. Tills du kommit på detta - försök att inte vara så hård mot dig själv.
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
En person som du har hjälpt ur en knipa, visar dig sin tacksamhet på sitt eget speciella sätt. Du blir förvånad och också glatt överraskad. Pengar ger dig vissa bekymmer. Några mirakel kommer dock inte att ske. Du har bara en väg, och det är att spara.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Idag finns det ingenting som kan stoppa dig. Du är envis och står för din sak, men du är ändå öppen för rimliga förslag. Kom ihåg att med ärlighet kommer du längst. Men det betyder också att du ska vara ärlig mot dig själv. Det värsta du kan göra just nu är att undervärdera dig själv.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Du kan komma att få en del snilleblixtar som du absolut ska ta fasta på. Allt kanske du inte kan använda nu, men kanske längre fram. Du kan ju göra anteckningar tills vidare. Däremot ska du inte berätta för någon vad det är du kommer på.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du är nyfiken och det några tankar som kittlar dig extra noga. Pyssla bara med roliga och positiva saker så känns det bäst. Och till sist förstår du...
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Det här ser ut att bli en dag som kan komma att bjuda på svåra utmaningar. Förmodligen är det bäst om du förhåller dig i bakgrunden så gott det går, istället för att gå till offensiv. Om du i hemlighet planerar för något drag, försäkra dig om att göra rätt första gången.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Det är läge för ett initiativ som du har haft vissa funderingar kring en längre tid. Omgivningen upplever det mest bara besvärligt till en början. Men så småningom kommer även de att entusiasmeras av din övertygelse om att det här är något att satsa på.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
Det är aktuellt med förändringar som kommer att påverka din vardagssituation på sikt. Du kan förmodligen inte se vad de konkreta effekterna blir av dina ageranden. Och det kan kanske vara en fördel. Dina omsorgsfulla planer ser nämligen ut att spricka.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Du får ett intressant erbjudande som lockar. Du vet med dig själv att det inte är genomförbart just nu, men tacka ja ändå. Det är osäkra tider och innan du vet ordet av kan din situation ha förändrats till någonting annat än vad den är idag.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Vad andra människor tycker och tänker betyder en hel del för dig just nu. Lyckligtvis har du inga större problem att imponera på de människor som du är beroende av. Du behöver bara vara dig själv, och det är minnsann inte så bara det.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
Det gnisslar i din partnerrelation. Det lutar åt att du misstagit dig gruvligt på en person som du varit beredd att överge hem och familj för. Men det kan hända att det är för sent att reparera den skada som skett. En annan gång kanske du tänker dig för.
 
Dagens horoskop | |
#1 - - Filippa Wallin:

sv: Verkligen! Kramar!

#2 - - kaffehörnan:

Hur är de med dig. kram

Upp