Dagens horoskop 13 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Du känner dig lätt till sinnes och är positivt inställd till det mesta. Det inträffar inga större sensationer, men det har du inget större behov av heller. Ett speciellt inköp som hägrat under en lång tid kan nu ge dig tid att undersöka om det är värt sitt pris.
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
 
Du håller på att inse att inte någonting varar för evigt. Var uppmärksam på förändringar i din omgivning och när det handlar om andra människors uppträdande. Gör inte någonting utan att först noga övverväga vilka konsekvenser det kan komma att få.
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Det är förändringar på gång som du inte alls uppskattar. Du verkar dock inte ha så stora valmöjligheter: Men 1åt dig nu inte nedslås av detta. Det här är början till någonting nytt och positivt även om du inte kan se det på det sättet just nu.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Din vilja och andras går inte ihop. Oavsett vad du gör blir det nästan oavbrutet konfrontationer. Det bästa vore om du kunde låta bli att ha kontakt med andra och istället hålla dig och ditt för dig själv. Fysisk aktivitet är också att rekommendera.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
Du är på ett överdådigt humör och välvilligt inställd till de flesta. En fest eller bjudning skulle passa perfekt nu. Du har behov av att träffa folk - prata, skratta, äta och dricka. ja, är det inga fester som du är inbjuden till, får du väl själv ställa till med fest.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Efter några meningsfulla men hektiska dagar, håller du nu på att få tillbaka dina krafter. För ett ögonblick, precis när du vaknade i morse undrade du om allt bara var en mardröm, men verkligheten kommer att klarna, som dagsljuset succesivt lyser upp genom din fönsterruta.
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Mycket tyder på att du drabbas av en intensiv förälskelse. Förnuftet försätts ur funktion och du kommer förmodligen att agera på ett sätt som är mycket olikt dig. Du får vara beredd på kritik! Men å andra sidan är du knappast mottaglig för kritik just nu!
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Någon i din omgivning försöker utnyttja dig genom att spela på din medkänsla. Du får försöka skilja mellan det som är äkta och falskt och inte låta dig luras. Markera dig lite mera så ska du se att du bemöts med större respekt även i fortsättningen.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Du attraheras av någon i din närhet och nu känner du att signalerna stämmer mellan er. Men bestäm först hur långt du vill gå. Är du singel behöver du inte tveka.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
 
Du har behov av förändring men vet inte riktigt var du ska börja. Ja, det kan t o m vara nödvändigt med förändringar för din del. Huvudsaken du inte kastar dig in i någonting som inte är genomtänkt! Tänk igenom din situation först innan du handlar.
 
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
 
Du har jättefina kärleksaspekter. För dig som har en partner förbättras relationen. Du som singel rekommenderas att själv ta initiativet till en kontakt som intresserar dig. För oavsett vad detta sedan leder till, måste du våga stå upp för vad du känner.
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Just nu verkar du sannerligen ha turen på din sida och du upptäcker plötsligt några spännande idéer som tidigare varit dolda för dig. Men allt är inte alltid dolt eller hemligt, så var försiktig och använd ditt sunda förnuft i en kritisk situation.
Dagens horoskop | |
#1 - - Nathalie Tegelstam:

- så lite så finis :)

#2 - - Ida Lindborg ♡:

Vart hittar man dagens horoskop egentligen? :D

SV: Photoshop CS3 redigerar jag i just nu :D kram

Upp