Dagens horoskop 10 Oktober 2013

Väduren 21 Mars- 19 april:
 
Du har inte känt dig riktigt i form under några dagar, men det håller på att ändra på sig nu. Det kanske kommer att ta dig hela dagen att komma tillbaka men du är definitivt på rätt väg. Det känns rätt bra och tillfedsställande, eller hur?
 
 

Oxen 20 April- 20 Maj: 
 
Livet känns grått och trist. Du upplever det som om alla andra har tusen trevliga saker för sig, men att du bara står bredvid och tittar på och inte platsar bland allt roligt som pågår. Men varför inte ta initiativ själv till någonting? Ingenting kommer gratis!
 
 
 
Tvillingarna 21 Maj- 20 Juni:
 
Den förmåga du har att kunna se vad som sker runt omkring dig kommer göra det lätt för dig att med ett öppet sinne och ett glatt leende på läpparna kunna utforska möjligheter andra inte varit uppmärksamma på. Ta tillvara på denna möjlighet, för du har mycket att vinna just nu.
 
 
Kräftan 21 Juni- 22 Juli:
 
Ibland spelar det ingen roll hur mycket man än försöker, det fungerar helt enkelt inte. Trots att du kämpar förtvivlat kommer saker inte att låta sig påverkas utan utvecklas i sin egen takt. Just nu drivs du av invigelser och ensidiga beslut. Försök att avvakta istället.
 
 

Lejonet 23 Juli- 22 Augusti:
 
 
För de som inte vill ta ödesdigra risker gäller att vara extra uppmärksam och försiktig just nu. Tänk först och tala sedan, rusa inte iväg i blindo och låt klokhet få styra dina handlingar, åtminstone idag och under några dagar framåt.
 
 
 
Jungfrun 23 Augusti- 22 September:
 
Du är inte i form! Och det tar sig uttryck i att du är snarstucken och lättirriterad. Det är inte lätt att vara dig till lags. Det kan knappast förvåna dig att omgivningen reagerar på din attityd. Det här är dessutom inte likt dig. Om du vill kan du skärpa dig!
 
 


Vågen 23 September- 22 Oktober:
 
 
Nu är du som mest uppfinningsrik och framåttänkande. Du känner starkt att det finns något positivt i beredskap för dig. Var uppmärksam och lyssna nogrannt, för det finns några mycket användbara upplysningar som människor du respekterar och litar på kommer att delge dig.
 
 


Skorpionen 23 Oktober- 21 November:
 
 
Med dina olika uttalanden slår du omgivningen med häpnad. Din intuition är ovanligt skärpt. Dina yttranden får människor att nästan tro att du är tankeläsare. Du är mycket road av diskussioner nu. Se till så att du får det behovet tillgodosett.
 
 


Skytten 22 November- 21 December: 
 
 
Du kanske blir tvungen att ändra dina planer idag, till andras stora besvikelse. Dina vänner borde faktiskt förstå dig, och om de inte gör det så låt det få vara deras problem. Du har dina egna problem och att engagera dig i andras, är det sista du behöver just nu.
 
 


Stenbocken 22 December- 19 Januari: 
 
Idag känner du att du kan gå iland med allt du företar dig och tycker att du är förträfflig, även om andra kanske inte är av samma åsikt. Kom ihåg att du snabbt måste lösa ett problem som plötsligt uppenbarar sig, om du ska lyckas bevara dagens positiva stämning.
 


Vattumannen 20 Januari- 18 Februari: 
 
Utsikterna är goda för att du ska lyckas med olika initiativ som du tar. Du ger intryck av att ha starkt självförtroende, vilket får andra att reagera positivt på dig. Det är också gynnsamt med resor och studier. Du kanske ska ge dig iväg på en studieresa!
 
 


Fiskarna 19 Februari- 20 Mars: 
 
 
Det finns risk för att du överskattar din arbetskapacitet. Din kompetens är det inget fel på, men fysiskt orkar du inte lika mycket som du brukar. Om du lyssnar på kroppens signaler kommer du att märka att du ska sänka tempot en aning.
 
Dagens horoskop | |
#1 - - johanna:

Mitt stämmer! Är vädur. bloglovinbyte? :D

#2 - - malin:

hahaha så jävla sant på mig just nu känner jag!

#3 - - MADDISENJ.SE:

Ha en fin dag

#4 - - Amanda:

oj det stämde verkligen in på mig :o

Upp